Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø

Faldsikring – vi går højt op i sikkerheden

Det er ikke ufarligt at være stilladsarbejder. Der er flere sikkerhedsforskrifter, der skal overholdes – uanset, hvor travlt der måtte være. Ja, faktisk er det sådan, at jo travlere og jo højere et stillads, jo mere vigtigt er det at bruge bl.a. faldsikring, sin sunde fornuft og i øvrigt respektere de gældende arbejdsregler.

Jerslev Stilladsservice arbejder hver dag for at sikre, at vores medarbejdere arbejder forsvarligt efter alle arbejdsmiljøregler. Og såvel ledelse som teamledere og ansatte har pligt til at samarbejde omkring et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor ingen presser hinanden ud i farlige situationer.

Stillads Sønderborg

Faldsikring – det bedste sikkerhedsudstyr

Når der arbejdes i højden, siger loven, at der skal benyttes udstyr til faldsikring. Jerslev Stilladsservice overholder arbejdsmiljøloven, men går gerne videre med en ekstra indsats for at anskaffe det bedste og mest brugervenlige sikkerhedsudstyr, der også sikrer, at det indkøbte udstyr bliver brugt efter hensigten.

Daglig kontrol med arbejdsmiljøet

Ikke nok med, at nyansatte naturligvis skal have bestået kursus i systemstillads. I den første tid holder vi ekstra øje med dem for at sikre, at de kan begå sig på en byggeplads
Vi har to personer ansat, der udelukkende tager sig af arbejdsmiljøet på vores arbejdsplads.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads