Arbejdsplatform

Den sikreste måde at udføre arbejde i højden.

Arbejdsplatform

En fleksibel og sikker løsning

Står du til at få udført facaderenovering eller andre ting hvor fleksibilitet og sikkerhed vægtes højt? Der vil en mobil arbejdsplatform være et oplagt valg. Med en mobil arbejdsplatform får du uovertruffen fleksibilitet, samt et sikkert og stabilt arbejdsmiljø. Med en arbejdsplatform kan du selv tilpasse de forskellige indstillinger, til netop din opgave.
Med en mobil arbejdsplatform får man fordele som disse:

  • Sikkerhed
  • Fleksibilitet
  • Mindre tungt løft
  • God arbejdsmiljø
  • God arbejdsstillinger

Med en mobil arbejdsplatform slipper man for at være i dårlige arbejdsstillinger, som skader en. Denne arbejdsplatform hjælper med de tunge løft. Dine materialer vil altid stå til rådighed på platformen. Vi ser dette som værende en optimal løsning, såfremt størrelsen på opgaven tillader det.

Jerslev Stilladsservice skilt

Platform udlejning

Hos Jerslev stilladsservice tilbyder vi platform udlejning til dine kommende projekter. Ud fra givne opgave vil vi finde ud af hvad, du netop behøver til dit kommende projekt. Vi har forskellige platform leje, vi får sammensat en løsning, der passer dit kommende behov. Til mindre opgaver anbefaler vi at gøre brug af enkeltmast platform. Hvis opgaven er større og der brug for flere arbejdere af gangen, anbefaler vi en dobbeltmast platform.

Skal vi levere din arbejdsplatform?

Hvis du synes, at en arbejdsplatform vil passe til dit næste projekt, ser vi gerne at du tager en snak med os. Vi vil skræddersy et uforpligtende tilbud efter dit behov, hvor vi har fokus på arbejdsmiljø, fleksibilitet og sikkerhed. Vi kan kontaktes på telefon 21 77 85 22 og på vores mail js@stillads.dk

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads