Trappetårne

Trappetårne til enhver opgave

Hos Jerslev Stilladsservice har vi over 17 års erfaring i stillads og trappetårne. Alle vores montører er veluddannede og har høj ekspertise i opsætning af et sikkert trappetårn. Et trappetårn opstilles ved, eller i, stilladset med det formål at skabe let adgang til arbejdsstedet. Når du vælger et trappetårn gennem os, er du sikret et trappetårn, der er lovpligtigt ved alle stilladsopsætninger. Vi yder vores bedste for, at du bliver glad og tilfreds med et samarbejde med os.

Drone over stillads

Et trappetårn skaber lette adgangsveje til byggepladsen

Et professionelt opsat trappetårn, opstillet med logistikken for øje, kan udover at skabe let adgang til arbejdspladsen også skære markant ned på antallet af arbejdstimer på projektet. Et strategisk opsat trappetårn kan spare dem, der arbejder på stilladset for mange “spildte” skridt og kræfter. Dermed effektiviseres arbejdsgangene og i forlængelse heraf, spares arbejdstimer på projektet og arbejdsforholdene forhøjes. Samtidig er et trappetårn fordelen ved at være en væsentlig sikkerhedsfaktor for håndværkere såvel som stilladsarbejdere.

Vi tilbyder et solidt og sikkert trappetårn

Ethvert trappetårn, som vi tilbyder, opfylder alle krav og forskrifter. Vi anvender systemer, hvor alle grundmål kan opnås, ligesom enhver højde er mulig. Systemerne er fremstillet til at opfylde kravene til belastninger fra 200 kg/m2 (byggepladstrapper) til 600 kg/m2 (stationære trapper). Hos os behøver du ikke være bekymret for et usikkert trappetårn.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ønsker du mere information eller har du spørgsmål til vores trappetårne? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Få et uforpligtende og skræddersyet tilbud af vores eksperter. Vores dygtige montører tilbyder professionel vejledning, så du sikrer det helt rigtige trappetårn, der matcher dine specifikke behov og ønsker. Vi har afdelinger på både Sjælland og Fyn. Kontakt os på telefon 21 77 85 22 og e-mail js@stillads.dk.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads