Trappetårne

Trappetårne

Med mange års erfaring i opsætning af stillads, er et trappetårn selvfølgelig også noget vi har gennemgående kendskab til. Et trappetårn opstilles ved, eller i, stilladset med det formål at skabe let adgang til arbejdsstedet. Et trappetårn er lovpligtige ved alle stilladsopsætninger.

Et trappetårn skaber lette adgangsveje til byggepladsen

Et professionelt opsat trappetårn, opstillet med logistikken for øje, kan udover at skabe let adgang til arbejdspladsen også skære markant ned på antallet af arbejdstimer på projektet. Et strategisk opsat trappetårn kan spare dem der arbejder på stilladset for mange “spildte” skridt og kræfter. Dermed effektiviseres arbejdsgangene og i forlængelse heraf, spares arbejdstimer på projektet og arbejdsforholdene forhøjes. Samtidig er har et trappetårn fordelen ved at være en væsentlig sikkerhedsfaktor for håndværkere såvel som stilladsarbejdere.

Vi tilbyder et solidt og sikkert trappetårn

Ethvert trappetårn, som vi tilbyder, opfylder alle krav og forskrifter. Vi anvender systemer, hvor alle grundmål kan opnås, ligesom enhver højde er mulig. Systemerne er fremstillet til at opfylde kravene til belastninger fra 200 kg/m2 (byggepladstrapper) til 600 kg/m2 (stationære trapper). Så behøver du ikke være bekymret for et usikkert trappetårn.

Kontakt os i dag for mere information

Såfremt du ønsker mere information om vores trappetårn, så kontakt os allerede i dag. Vi har afdelinger på både Sjælland og Fyn, og kan kontaktes både på telefon 21 77 85 22 og e-mail js@stillads.dk. Du kan også indhente et tilbud på trappetårn med det samme.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.