Facadestillads

Facadestillads

Om facadestilladset

Anvendes blandt andet ved facaderenovering, vinduesudskiftning og tagarbejde.

Lej et stillads

Fra engang at have anvendt træstiger og planker til facadestillads, er det i dag færdigudviklet systemer, med et væld af tilbehør, der gør det muligt at bygge et facadestillads, der passer til den aktuelle opgave.

Vores facadestilladser opbygges af stilladsrammer med en standardhøjde 2,0 m. For at kunne regulere højden så det passer til eksempelvis etageadskillelser, vinduespartier mv. Monteres indskudsrammer i målene 0,40 m., 0,66 m., 0,80 m., 1,0 m. og 1,50 m.

Standardbredden er 0,73 m, men fås også som 1,09 m. Disse bredder kombineret med konsoller 0,36 m., 0,73 m. eller 1,09 m. gør, at facadestilladset kan tilpasses enhver opgave. Alle dele fås enten i galvaniseret stål eller aluminium. Gulvene i stilladset er enten ren aluminium eller aluminium med finér.

Få monteret facadestillads

Har du brug for et facadestillads på Sjælland, Fyn, i Fredericia, Kolding eller Vejle? Så kan du uden tvivl kontakte Jerslev Stilladsservice. Vi har mere end 20 års erfaring, Hvilket er din garanti for god service og højt serviceniveau. Du kan kontakte os på vores afdeling i Ubby: 21 77 85 22 – afdeling i hovedstaden, Roskilde: 42 78 08 79 – afdeling på Fyn: 22335802, hvor vi med glæde rådgiver dig samt giver en god pris på din stilladsopgave.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads