Stilladsudlejning

Stilladsudlejning

Stilladsudlejning fra professionel montør

Vi tilbyder udlejning af stillads med fokus på sikkerhed og kvalitet. Siden vi startede Jerslev Stilladsservice A/S i 1997, har vi kørt på med 110%, og vi har ingen planer om at sætte farten ned. Derfor skal vi også sørge for, at standarden af vores stilladsudlejning hele tiden udvikler sig, samt at alle vores kunder er glade og tilfredse. Det opnår vi kun med konstant innovation, kreativitet og et godt samarbejde med vores kunder.

Drone perspektiv

Erfarent stilladsfirma

Vores team af pålidelige medarbejdere sørger altid for, at din stilladsudlejning vil foregå som planlagt. Hos os ligger ærlighed og troværdighed dybt altid i tankerne. Ligeledes går vi altid efter at overraske positivt med vores ekspertise, rådgivning og hurtige service. Mange kan udføre stilladsudlejning, men knap så mange formår at give kunden en ordentlig service fra start til slut.

Hurtig og effektiv stilladsudlejning

Vi kender alt til vigtigheden af hurtig stilladsudlejning, i en branche hvor der hele tiden er nye sager, som skal løses akut. Derfor står vi altid klar med et stillads til dit projekt. Vi er altid ærlige og klare i vores kommunikation med dig, hvorfor du altid vil være oplyst om, hvornår vi kommer forbi med stillads. Du kan trygt stole på os, når du vælger os til stilladsudlejning.

Ofte stillede spørgsmål

Det er nødvendigt at have et stillads, når det arbejde du skal udføre ikke kan gøres sikker med en stige eller andre midler. Stillads tilbyder en enorm sikkerhed og tryghed, når der arbejdes højt oppe. Dette omfatter facaderenoveringer, byggeprojekter, udskiftning af vinduer og meget mere.

Du kan leje stillads hos os i Jerslev Stillads. Vi tilbyder leje, transport, opsætning og nedtagning af stillads på størstedelen af Sjælland og Fyn. Kontakt os allerede i dag ved enten at ringe, skrive på mail eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på et stillads hurtigst muligt. Vi tilbyder også rådgivning og kan hjælpe med at vælge den rigtige stilladstype til dit projekt.

Vores autoriserede montører står for opsætning af stilladser for at sikre, at alle sikkerhedsstandarder overholdes. Vi tilbyder komplet opsætning og nedtagning som en del af vores service.

Det er kun personer der skal bruge stilladset til arbejde og som har fået den nødvendige sikkerhedsinstruks og har det rigtige sikkerhedsudstyr på, som må gå og benytte stilladset. Dette er blandt andet murere, malere og andre fagfolk der skal bruge stilladset til at arbejde på den bygning stilladset er sat op.

Få et skræddersyet tilbud efter dine behov

Et godt samarbejde er essentielt for et godt resultat. Vi sørger altid for, at pris og leveringstid vil være afklaret og overholdt med dig til punkt og prikke. Vores fagfolk forstår, at klar kommunikation er nøglen til en god oplevelse for alle parter.

Har du yderligere spørgsmål til stilladsudlejning? Du kan altid kontakte os på telefon 21 77 85 22 eller mail js@stillads.dk. Opstår det akutte behov, kan vi kontaktes på vores døgntelefon 21 77 85 22. Så finder vi i fællesskab frem til en løsning på stilladsudlejning, som opfylder dit behov.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads