Stilladsudlejning

Stilladsudlejning

Stilladsudlejning fra professionel montør

Vi tilbyder stilladsudlejning med fokus på sikkerhed og kvalitet. Siden vi startede Jerslev Stilladsservice A/S i 1997, har vi kørt på med 110%, og vi har ingen planer om at sætte farten ned. Derfor skal vi også sørge for, at standarden af vores stilladsudlejning hele tiden udvikler sig, samt at alle vores kunder er tilfredse. Det opnår vi kun med konstant innovation, kreativitet og et godt samarbejde med vores kunder.

Drone perspektiv

Erfarent stilladsfirma der udfører kvalitetsbevidst stilladsudlejning

Vores team af pålidelige medarbejdere sørger altid for, at din stilladsudlejning vil foregå som planlagt. Hos os ligger ærlighed og troværdighed dybt altid i tankerne. Ligeledes går vi altid efter er overraske positivt med vores ekspertise, rådgivning og hurtige service. Mange kan udføre stilladsudlejning, men knap så mange formår, at give kunden en ordentlig service fra start til slut.

Hurtig og effektiv stilladsudlejning

Vi kender alt til vigtigheden af hurtig stilladsudlejning, i en branche hvor der hele tiden er nye sager, som skal løses akut. Derfor står vi altid klar med et stillads til dit projekt. Vi er altid ærlige og klare i vores kommunikation med dig, hvorfor du altid vil være oplyst om, hvornår vi kommer forbi med stillads.

Pris og leveringstid på stilladsudlejning

Et godt samarbejde er essentielt for et godt resultat. Derfor sørger vi altid for, at pris og leveringstid vil være afklaret og overholdt med dig til punkt og prikke. Vi ved at klar kommunikation er nøglen til en god oplevelse for alle parter. Har du yderligere spørgsmål til stilladsudlejning? Du kan altid kontakte os på telefon 21 77 85 22 eller mail js@stillads.dk. Opstår det akutte behov, kan vi kontaktes på vores døgntelefon 21 77 85 22. Så finder vi sammen en løsning på stilladsudlejning, som opfylder dit behov.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice teamet
Drone billede af stillads