Stilladsopsætning

Stilladsopsætning

Stilladsopsætning til enhver situation

Skal du bruge et stillads snarest muligt? Har du brug for nogle til at stå for opsætningen? Hos Jerslev Stilladsservice A/S slår vi to fluer med et smæk. Vi tilbyder stilladsopsætning til alle typer opgaver. Hvad enten det er villaer, industribygninger, kirker eller noget helt fjerde, kan vores stilladsopsætning hjælpe med at gøre processen sikker og overskuelig.

Lej et stillads

Garanteret sikkerhed med vores stilladsopsætning

Med vores mange års ekspertise inden for branchen, kan vi nærmest udføre stilladsopsætning med lukkede øjne – det lover vi dog at lade være med. Til gengæld er vi så selvsikre i vores værk, at vi vil garantere fantastisk ekspertise samt en sikker og stabil stilladsopsætning. Så behøver du ikke at bekymre dig om sammensætning af stilladset.

Stilladsopsætning på Sjælland og Fyn

Med 3 forskellige afdelinger er vi altid tilgængelige i nærheden af dit projekt. Siden vi startede stilladsfirmaet i 1997 i Jerslev, har vi udvidet med 2 nye afdelinger i Greve og på Fyn. Således kan vi altid være hurtigt ude og udføre stilladsopsætning hos dig.

Kontakt os vedrørende stilladsopsætning

Skal du bruge stilladsopsætning til dit projekt? Vi står klar med et stillads, der passer til dine behov. Du kan fange os på telefon 21 77 85 22, e-mail js@stillads.dk eller gennem vores kontaktformular. Så finder vi en løsning der passer til dig. Ligeledes er du altid velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål.

Er det akut? Kontakt da vores døgntelefon på 21 77 85 22. Så ordner vi en løsning med det samme.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads