Om os

Hvem er vi?

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

I er altid velkommen til at ringe til os på vores døgnservice på tlf. 21 77 85 22. Vor centralt beliggende materielpladser er i dag indrettet efter de nyeste lager og logistik metoder. Herfra leverer vi dagligt stillads til alle formål.

Historien om Jerslev Stilladsservice A/S

Efter 17 år som stilladsmontør, mente Mikael Busk i 1997, at han havde samlet den fornødne viden og erfaring om stilladsbranchen til at starte egen virksomhed. Firmaet blev hurtigt kendt blandt de lokale håndværksmestre, og stor-industrier for kvalitet og sikkerhed, af det udførte arbejde. Med kvalitet og sikkerhed i konstant fokus bredte kendskabet til Jerslev Stilladsservice A/S sig yderligere til hovedstadsområdet og resten af sjælland.

Jerslev Stilladsservice A/S i dag

Med innovativ tankegang og veluddannede montører, er Jerslev Stilladsservice A/S idag blevet en moderne virksomhed, hvor sikkerhed og kvalitet stadig er den vigtigste faktor i firmaets dagligdag. Ligeledes er Jerslev Stilladsservice A/S konstant på forkant med udviklingen når det handler om, sundt arbejdsmiljø, uddannelse, planlægning, materiel og egenkontrol. Vi evaluerer løbende vore erfaringer i samråd med brugerne af vores stilladser og egne montører, for altid at kunne levere en sikker stilladsløsning.

Vores centralt beliggende materielpladser er idag indrettet efter de nyeste lager og logistik metoder. Herfra leverer vi dagligt stillads til alle formål.

Christian, Stilladsmontør

Jerslev Stilladsservice er uden sammenligning det bedste stilladsfirma på Fyn. Alle hjælper hinanden, der er altid god stemning og du bliver værdsat for det arbejde, du laver.

Nikolaj, Stilladsmontør

Jerslev Stilladsfirma er et sted, hvor der er rigtig god stemning mellem kollegerne. Der er plads til at være kreativ, og det bliver set, hvis du laver et ekstragodt stykke arbejde.

Jens, Stilladsmontør

Jerslev Stilladsfirma er en arbejdsplads med mange forskellige opgaver. Det er rigtig fedt, da arbejdet ikke bliver for ensartet. Derudover er der altid god stemning blandt kolleger.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.