Om os

Hvem er vi?

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

I er altid velkommen til at ringe til os på vores døgnservice på tlf. 21 77 85 22. Vor centralt beliggende materielpladser er i dag indrettet efter de nyeste lager og logistik metoder. Herfra leverer vi dagligt stillads til alle formål.

Værktøj

Historien om Jerslev Stilladsservice A/S

Efter 17 år som stilladsmontør, mente Mikael Busk i 1997, at han havde samlet den fornødne viden og erfaring om stilladsbranchen til at starte egen virksomhed. Firmaet blev hurtigt kendt blandt de lokale håndværksmestre, og stor-industrier for kvalitet og sikkerhed, af det udførte arbejde. Med kvalitet og sikkerhed i konstant fokus bredte kendskabet til Jerslev Stilladsservice A/S sig yderligere til hovedstadsområdet og resten af sjælland.

Jerslev Stilladsservice A/S i dag

Med innovativ tankegang og veluddannede montører, er Jerslev Stilladsservice A/S idag blevet en moderne virksomhed, hvor sikkerhed og kvalitet stadig er den vigtigste faktor i firmaets dagligdag. Ligeledes er Jerslev Stilladsservice A/S konstant på forkant med udviklingen når det handler om, sundt arbejdsmiljø, uddannelse, planlægning, materiel og egenkontrol. Vi evaluerer løbende vore erfaringer i samråd med brugerne af vores stilladser og egne montører, for altid at kunne levere en sikker stilladsløsning.

Vores centralt beliggende materielpladser er idag indrettet efter de nyeste lager og logistik metoder. Herfra leverer vi dagligt stillads til alle formål.

Christian, Stilladsmontør

Jeg har haft privilegiet af at arbejde som stilladsmontør i adskillige år, og det er med stor glæde, at jeg kan sige, at Jerslev Stilladsservice er uden tvivl det bedste stilladsfirma på hele Fyn.

Nikolaj, Stilladsmontør

Et af de mest værdifulde elementer hos Jerslev er det tætte kollegaskab og den gode teamånd, der er til stede. Vi arbejder virkelig godt sammen som et hold.

Jens, Stilladsmontør

Jeg er virkelig taknemmelig for den lange tid, jeg har tilbragt hos Jerslev Stilladsservice, da det har givet mig mulighed for at opbygge en dyb forbindelse til både virksomheden og mine kolleger.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads