Jens, Stilladsmontør, afdeling Jerslev

Jens, 57, Stilladsmontør

Altid god stemning

Jeg er virkelig taknemmelig for den lange tid, jeg har tilbragt hos Jerslev Stilladsservice, da det har givet mig mulighed for at opbygge en dyb forbindelse til både virksomheden og mine kolleger. Det er ikke blot et job for mig, det er en del af mit liv, hvor jeg virkelig føler mig værdsat og trives.

Det, der virkelig gør arbejdet her så specielt for mig, er den utrolige variation af opgaver, vi står overfor. Hver dag bringer nye udfordringer og muligheder, og det er virkelig spændende. Jeg kan være involveret i alt fra konstruktion af stilladser til renovering af bygninger og alt derimellem. Denne alsidighed holder mig motiveret og engageret i mit arbejde, og jeg elsker følelsen af at se mine projekter tage form og bidrage til at skabe noget stort.

Men det er ikke kun selve arbejdet, der gør mig glad for at være her. Det er også fællesskabet og samhørigheden, der er i Jerslev Stilladsservice. Uanset hvem jeg arbejder sammen med, er der altid en følelse af samarbejde og støtte. Vi deler viden, erfaringer og løsninger, og det skaber en dynamisk og positiv atmosfære. Det er virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med mine dygtige kolleger, og det er denne samhørighed, der gør arbejdet så meget mere udbytterigt.

En anden ting, der imponerer mig ved Jerslev Stilladsservice, er fokus på sikkerhed og organisation. Der er et solidt system og retningslinjer på plads for at sikre, at vi alle arbejder i en tryg og sikker arbejdsmiljø. Sikkerhed er vores førsteprioritet, og vi gennemgår regelmæssig træning og opdateringer for at sikre, at vi er opdaterede med de nyeste standarder og procedurer. Det er virkelig beroligende at vide, at vores arbejde er omgivet af sådanne sikkerhedsforanstaltninger, og det gør mig stolt af at være en del af det her firma.

Samlet set er Jerslev Stilladsservice mere end bare en arbejdsplads for mig. Det er et sted, hvor jeg virkelig føler mig hjemme og værdsat. Den variation af opgaver, det stærke fællesskab blandt kollegerne og fokus på sikkerhed og organisation skaber en fantastisk arbejdsoplevelse. Jeg er stolt over at være en del af Jerslev Stilladsservice og ser frem til mange flere år med spændende udfordringer og glædelige øjeblikke.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads