Stillads

Sikker og effektiv opsætning af stillads

Hos Jerslev Stilladsservice er vi eksperter i opsætning og nedtagning af stilladser. Hvis du skal bruge et stillads på Sjælland eller Fyn, er vi den helt rigtige samarbejdspartner. Med mere end 20 års erfaring kan du være tryg i, at alt, vi foretager os, er med fokus på kvalitet og sikkerhed. Vi har hjulpet et hav af private og erhvervskunder henover årene, og vi hjælper også gerne dig med en stillads løsning, der passer perfekt til din situation og dine behov.

Vi tilbyder en række forskellige typer løsninger til dig, som skal bruge et stillads, herunder:

De ovenstående ydelser er bare en del af de ydelser, vi tilbyder vores kunder, så hvis du skal bruge hjælp til en anden stillads relateret opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Som kunde hos os vil du opleve, at vi altid udfører vores opgaver med fokus på sikkerhed, kvalitet og brugervenlighed.

Vi har afdelinger i Jerslev, Roskilde og Langeskov og kan derfor køre ud og assistere med udlejning og opsætning af stillads i hele Storkøbenhavn, resten af Sjælland, Fyn og Trekantsområdet.

Jerslev Stilladsservice skilt

Indhent et tilbud på opsætning af stillads

Uanset om du allerede nu ved, hvilken type stillads du skal bruge, eller hvis du gerne vil have professionel rådgivning om, hvilken stillads der egner sig bedst til din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os ved enten at ringe på 21 77 85 22, sende en mail til djb@stillads.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, der er specifikke regler for opsætning og brug af stilladser for at sikre sikkerheden for dem der benytter stilladset og dem der færdes tæt på stilladset. Hvis du skal bruge et stillads og du gerne vil høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig omkring valg og brug af stillads.

Afstanden mellem en facade og et stillads må ikke overstige 30 cm af sikkerhedsmæssige årsager. Skulle der være behov for mere end 30 cm afstand mellem facade og stillads, skal der oprettes rækværk på begge sider af stilladset, for at sikre at ingen falder ud på nogen af siderne, inklusiv mellem stilladset og facaden.

Moderne stilladser består typisk af aluminiumsrør eller stålrør. I dag er stilladser meget robuste og stærke og kan modstå en del slid og arbejde, såfremt det er blevet opsat korrekt og dem der færdes på stilladset følger sikkerhedsreglerne.

Lige så snart der skal bruges et stillads som overstiger 3 meter, må det kun opsættes, ændres og nedtages af en person som har en relevant uddannelse i stillads hvor uddannelsen også er godkendt af Arbejdstilsynet.

Hos Jerslev Stilladsservice er alle vores stilladsarbejdere uddannet og godkendt af Arbejdstilsynet, så du kan være tryg i at dit stillads bliver opsat korrekt og forbliver sikkert.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads