Udlejning af stillads til din opgave

Udlejning af stillads til din opgave

Find den ideelle stillads løsning til dit behov

Et korrekt opsat stillads er essentielt for at sikre effektivitet og sikkerhed i bygge- og renoveringsprojekter. Hos Jerslev Stilladsservice tilbyder vi udlejning af stillads til projekter, store som små. Vi har et bredt udvalg af stilladsløsninger, der kan tilpasses ethvert projekt, og vores mål er at gøre det enkelt for dig at finde det perfekte stillads, der opfylder dine specifikke krav.

Udlejning af stillads til renoveringsprojekt

Fordele ved udlejning af stillads

At vælge udlejning af stillads frem for køb har talrige fordele såsom:

  • Stor fleksibilitet
  • Det er billigere at leje end at skulle købe
  • Du undgår at skulle tænke på opbevaring og vedligeholdelse
  • Udstyret er i top stand og opfylder de nyeste sikkerhedsstandarder

Vi gør processen med at leje et stillads hurtigt og ubesværet. Vores store udvalg af stilladser og udstyr, gør os i stand til at tilbyde dig skræddersyede leje løsninger, så du kan få præcis den hjælp, du behøver, til dit projekt.

Prioritering af din sikkerhed

Sikkerheden er vores topprioritet i alle aspekter af udlejning af stillads. Vi sikrer, at hvert stillads i vores udlejnings flåde regelmæssigt inspiceres og vedligeholdes for at overholde strenge sikkerhedskrav. Vi tilbyder desuden vejledning i korrekt opsætning og brug af stilladset, så du kan arbejde trygt og sikkert.

Ofte stillede spørgsmål

Mens du er ansvarlig for at følge sikkerhedsreglerne på arbejdspladsen, sørger vi for, at stilladset lever op til alle sikkerhedskrav fra starten. Vi tilbyder vejledning om sikker brug og kan tilbyde ekstra sikkerhedsudstyr hvis nødvendigt.

Vi forstår, at projekter kan ændre sig, og vi er fleksible med hensyn til at tilpasse lejeperioder. Kontakt os, hvis dit projekt ændrer sig, så vi kan tilpasse din lejeaftale efter behov.

Få et tilbud på udlejning af stillads

Har du brug for et stillads til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt? Så tøv ikke med at kontakte Jerslev Stilladsservice for at få et uforpligtende tilbud. Vores team af erfarne eksperter er klar til at guide dig frem til den bedste stillads løsning for dit projekt. Uanset projektets størrelse har vi det nødvendige udstyr til at sikre, at dit arbejde forløber sikkert og effektivt. Ring til os på telefon 21 77 85 22 eller send en mail til os på js@stillads.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Hvad siger vores kunder?

Se et udpluk af vores anmeldelser her

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Kan klart anbefale.

Fast aftale og færdigt til tiden!

5 stjerner, intet mindre.

5 stjerner herfra

Altid glade stilladsmontører man møder på sin vej.

Firma til UG.

Jerslev Stilladsservice reklame
Drone billede af stillads